Uw belastingaangifte laten invullen door

Fiscale specialisten

Wij begeleiden jou bij het invullen en
berekenen van je belastingaangifte

Het invullen van een aangifte lijkt simpel, maar dat is het vaak niet. We vragen 5 minuten van jouw tijd om de online vragenlijst zo volledig en juist mogelijk in te vullen. Op basis van deze informatie gaan wij jouw aangifte verwerken. De vragenlijst kan je terugvinden nadat je je bestelling hebt geplaatst onderaan deze pagina.

Wij bezorgen je in de loop van de zomermaanden de berekening per mail. Aangiftes met buitenlandse beroepsinkomsten krijgen uitzonderlijk tijd tot midden september, deze zullen we als laatste behandelen.

Hoe werkt het

1. Je bent klant bij ons

Dan is deze dienstverlening helemaal gratis voor jou. Kies onderaan het gratis product, vul je gegevens in en wij sturen je via e-mail de link om je belastingaangifte online in te voeren.

2. Je bent geen klant bij ons

Ook als niet klant van Van Huffel Verzekeringen willen we je verder helpen. Kies onderaan de gewenste belastingaangifte, voltooi de betaling en wij sturen je via e-mail de link om je aangifte online in te voeren.

3. Je hebt enkele verzekeringen bij ons

Heb je niet alle verzekeringen via Van Huffel Verzekeringen lopen, dan bieden we een korting aan 50%. Gebruik hiervoor de kortingscode KORTING2024.

Veelgestelde vragen

Deze dienstverlening is gratis voor klanten die al hun mogelijke verzekeringen aan Van Huffel hebben toevertrouwd.

We maken graag uitzondering voor een brandverzekering die gekoppeld is aan een woonkrediet en een hospitalisatieverzekering die via een werkgever of een mutualiteit loopt.

Voor niet klanten bedraagt de kostprijs 60,5 EUR of 121 EUR afhankelijk van de complexiteit van je aangifte.

Voor klanten die niet al hun verzekeringen bij Van Huffel gecentraliseerd hebben, geven we een korting van 50%.

Via de webshop onderaan kan je je bestelling plaatsen. De betaling gebeurt via bancontact of kredietkaart.

Wanneer je al je mogelijke verzekeringen bij Van Huffel hebt gecentraliseerd. Uitzondering wordt gegeven voor een brandverzekering gekoppeld aan een woonkrediet en een hospitalisatieverzekering die via een werkgever of mutualiteit loopt.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en betaald ontvang je een e-mail waar je wordt doorverwezen naar een online vragenlijst.

Hier heb je de mogelijkheid om alle noodzakelijk informatie in te vullen en de noodzakelijke documenten op te laden. 

Je hoeft geen documenten meer binnen te brengen op kantoor, de zaken die noodzakelijk zijn worden in de vragenlijst opgevraagd.

Als je de vragenlijst voor 15 juni invult, engageren wij ons de aangifte verwerkt te hebben voor de uiterlijke datum van 15 juli.

Aangiftes die via Tax-on-web worden verstuurd, ook via mandatarissen zoals Van Huffel/Van Gestel, moeten binnen zijn ten laatste 15 juli. Indien het een aangifte is met buitenlandse inkomsten krijg je tijd tot midden september.

De vragenlijst zal zelf aangeven welke documenten noodzakelijk zijn en welke niet. Als er wordt gevraagd om documenten op te laden, zijn deze in principe belangrijk voor je dossier. Heb je deze documenten niet in het bezit of niet opgeladen, dan kan het zijn dat je aangifte hierdoor niet correct kan worden verwerkt.

Normale aangifte

personenbelasting
60
5
eenmalig
  • Geen totaalklant
  • Niet alle verzekeringen
  • 50% korting met kortingscode

Gratis aangifte

Personenbelasting
Gratis
  • Totaalklant bij ons
  • Alle verzekeringen
  • Digitaal platform
  • Volledige ontzorging
Populair

Complexe aangifte

Personenbelasting
121 eenmalig
  • Niet alle verzekeringen
  • Meerdere leningen
  • Buitenlandse inkomsten

Hulp nodig? Neem contact op

E-mail

vanhuffel@dvv.be

Telefoon

03 314/46/10

WhatsApp

0456145836

Van Huffel Verzekeringen NV

Van Huffel Verzekeringen NV werkt voor haar belastingservice samen met Van Gestel Accountancy & Tax BV.

Van Huffel Verzekeringen NV staat in voor het administratieve luik en is het eerste aanspreekpunt van de cliënt.

Van Gestel Accountancy & Tax BV

Van Gestel Accountancy & Tax zorgt voor de overige zaken waaronder het adviseren, berekenen en versturen van de aangiftes, met uitzondering van de diensten die door Van Huffel Verzekeringen gratis worden aangeboden.